diumenge, 2 de juliol del 2017

INFORMACIÓ SOBRE LA VENDA DE LLIBRES DE TEXT CURS 2017-2018 
Benvolgudes famílies, 
Per tal de facilitar-vos l’adquisició dels llibres de text per al curs vinent (curs 2017-2018), l’APIMA organitza el servei de venda a l’escola a través de la llibreria Drac Màgic. La llibreria aplicarà descomptes sobre el preu de venda dels llibres per als socis de l’APIMA: un 15% per als llibres de primària i un 5% per als d’Educació Infantil i lectura, un 5% als socis per totes les compres a la llibreria. Així mateix, les famílies no sòcies que estiguin interessades també podran encomanar els llibres sense gaudir del descompte. 
La reserva de llibres es podrà fer de dues maneres: 
  • Presencialment, a la mateixa escola dia 28 de juny (dia de la recollida de notes) de 9 a 14 h. S’haurà d’abonar la quantitat fixe de 50 euros per lot en concepte de reserva que es descomptaran del preu final. 
  • Per internet, a través del web de la llibreria, amb la plataforma de reserva i venda de llibres de text. En aquest cas es pagarà una quantitat variable que igualment es descomptarà del preu final. És una opció molt recomanable perquè és molt àgil i facilita molt la recollida. El web de la llibreria és www.llibreriadracmagic.net 
Pel que fa la recollida dels llibres, es farà dia 4 de setembre de 10:00 h a 18:00 h a la mateixa escola. L’horari és prou dilatat per tal de poder acostar-vos a l’escola a recollir els lots sense presses, ni corregudes ni aglomeracions. 
Per si teniu dubtes us podeu adreçar a la llibreria. Aquestes són les dades de contacte: 
Llibreria Drac Màgic 
Carrer Jeroni Antich, núm. 1, Palma 
Telèfon 971712717 
Atentament, 
La junta directiva de l'APIMA