dijous, 27 d’abril del 2017


APIMA ESCOLA NOVA-SA RUA 2017

Benvolgudes famílies,  Sa Rua ja és aquí! Com ja sabeu el tema de l'escola és "Els Invents" i la idea és que el tema de la Rua sigui aquest. Com es ve fent els darrers anys. Al porxo de l'escola hi haurà un llistat per a la inscripció. Teniu temps per apuntar-vos fins dimecres 22 de febrer.

Els temes son: SITRES, XUPA-XUPS, MOTOS, CAMIONS, AVIONS, ULLERES, FOC, EL METRO, COETS, RADIO, PLAQUES SOLARS, GLOBUS, VIDEOJOCS, ROBOTS, ORDINADORS, CINEMA, INTERNET.

Els pares anirem acompanyant als nostres fills/filles i anirem vestits d'inventors. (Teniu també al porxo penjat una idea)

No fa falta anar disfressats del tema que correspon al grup del vostre fill/filla. Si vos agrada mes un altre vos hi podeu apuntar. Es totalment lliure, sempre que estigui relacionat amb el tema.

Dissabte 25 a les 9h. farem tots plegats una carrossa al Magatzem JGarcia. Els doblers que dóna l'Ajuntament per les comparses seran per els alumnes que van aquest curs de viatge d'estudis. Quedam que ens trobarem tots plegats mitja hora abans de l'inici de la Rua al Moli de n'Amengual.

Vos hi esperam a tots! Animau-vos a participar!

La Junta Directiva de l'APIMA.