divendres, 22 de gener del 2016

Rua 2016

Benvolgudes famílies,
Els foguerons estan encara mig encesos i la Rua 2016 (dia 6 de febrer) ja és aquí. Llavors, si hi volem participar hem de posar fil a l'agulla. A continuació vos explicam la proposta que hem pensat per aquest any.

Com tots sabeu el tema de l'escola d'aquest curs és “El Còmic” i la idea és que el tema de la Rua hi estigui relacionat, com hem fet els darrers any. Llavors, hem pensat agafar el nom de cada una de les classes com a referència.

Així doncs, els temes són els següents:
  • ASTÈRIX - BARRUFETS - SON GOKU
  • LUCKY LUKE - CAPITÀ CALÇOTETS - GARFIELD
  • JERÓNIMO STILTON - MAFALDA - SNOOPY
  • TOM I JERRY - MORTADELO I FILEMON - OTILIO
  • BAFARADES I ONOMATOPEIES - SIMPSON  - TINTIN

A continuació vos explicam la proposta:
· Pensau de quin dels temes anteriors vos fa ganes anar disfressats. No fa falta anar disfressats del tema que correspon al grup del vostre fill/filla. Per exemple, si el vostre fill/filla és del grup d'en Lucky Lucke però vos fa ganes anar disfressats de Mafalda ho podeu fer.
· Aquest any no farem tallers per a la confecció dels vestits, ni donarem cap patró a seguir. Serà totalment lliure, sempre i quan estigui relacionat amb la temàtica a la qual vos heu inscrit. Això permetrà que tots poguem activar la nostra imaginació, creativitat obtenint d'aquest manera diversitat en els resultats finals.
· Farem una carrosa que acompanyarà a les comparses en el recorregut i a la vegada serà útil per als més petits (que els costa caminar).

Llavors, ens organitzarem de la següent manera:
· Al taulell d'anuncis del porxo hi haurà un llistat per a la inscripció. Teniu fins dia 3 de febrer per inscriure-vos. Quan ho faceu haureu de posar per a quin tema feis la inscripció (Mafalda, Lucky Lucke, Simpson, etcétera).
· Una vegada fetes les inscripcions, les analitzarem, i si hi ha gent suficient inscriurem a l'Ajuntament tantes comparses com temes. Així tindríem: comparsa Lucky Lucke, comparsa Simpson, etcètera.
· La carrossa la farem entre tots el mateix dia 6 de febrer al magatzem de J Garcia. Serem allà a partir de les 9 h.
· Els doblers que dóna l'Ajuntament per a les comparses van en funció de les persones inscrites. Llavors, hem pensat que els doblers que rebrà l'APIMA per part de l'Ajuntament pel que fa a la Rua 2016, els donarem directament a l'escola perquè els inverteixin amb el que ells considerin que és necessari i/o prioritari.
· Ens trobarem tots plegats al Molí de n'Amengual mitja hora abans de l'inici de la Rua.

Animau-vos a participar!!
La Junta Directiva de l'APIMA