dimarts, 27 de gener del 2015

Inscripció Rua 2015

Benvolgudes famílies,

A la reunió d'ahir dia 27 de gener es va decidir la participació en la Rua 2015 (dia 14 de febrer) de la manera següent:
  • Com es ve realitzant en els darrers anys, la carrossa i la comparsa estaran relacionats amb el tema que treballen els infants a l'escola: el Món Medieval
  • S'acordà reutilitzar els vestits del curs passat i, per tant, la comparsa estarà integrada per quatre personatges: Reis (el mateix vestit de l'any passat), Princeses (resultat de reutilitzar el vestit de Filla del Sol i de la Lluna), Cavallers (reutilització del vestit de Lluna) i Bufons (reutilització del vestit de Sol). Al qüestionari del revers podreu veure les modificacions i el cost de les mateixes. Així mateix, si necessiteu nous vestits, els podreu aconseguir igualment.

Els tallers per a la confecció dels vestits seran els dies 5, 6 i 9 de febrer de les 18:00 h a les 20:00 h a l'escola. Per poder fer una previsió del nombre de participants i del material que s'ha de comprar cal que empleneu el qüestionari que durà el vostre fill /filla dins de la motxilla i que ho dipositeu a la bústia de l'APIMA (situada al porxo de l'escola) els dies 28, 29 i 30 de gener. No us oblideu d'assenyalar el nombre de vestits que necessiteu!!

Animau-vos a participar!!

La junta directiva de l'APIMA